Menu
0
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzenden vanaf €75,-
Achteraf betalen? Geen probleem!
Montage service in Houten!
01Nov2023
Streeploos Drogen en Laten Stralen: De XEOD Droogdoek voor Auto's en Motoren

Streeploos Drogen en Laten Stralen: De XEOD Droogdoek voor Auto's en Motoren

Door: JeffReacties: 0

Wil je jouw auto of motor zonder vlekken en krasvrij afdrogen? Zoek niet verder! Onze XEOD droogdoek is de perfecte oplossing voor jou. Deze microvezeldoek is ontwikkeld om jouw voertuig vlekkeloos te laten glanzen. Bovendien ontvang je nu een exclusieve 15% korting op deze droogdoek met de kortingscode "XEOD15". Bestel de droogdoek nu op onze productpagina!

Waarom Kiezen voor de XEOD Droogdoek?

  • Uitzonderlijke Absorptie: Dankzij de gedraaide lusvezels kan onze droogdoek meer water opnemen dan standaard microvezeldoeken. Dit betekent dat je jouw hele voertuig moeiteloos met slechts één droogdoek kunt afdrogen.

  • Een Prachtige Glans: Deze droogdoek doet meer dan alleen drogen; hij geeft jouw lak een schitterende glans. De doek is zacht en veilig, zonder kans op strepen of krassen, zelfs zonder pluisjes.

  • Eenvoudig en Doeltreffend: Onze absorberende doek is zeer gebruiksvriendelijk. Veeg simpelweg over je natte auto of motor en wring de doek niet uit tijdens het gebruik. Na gebruik kun je de droogdoek laten drogen en eventueel wassen zonder wasverzachter.

Ervaar de Voordelen Zelf!

  • Streeploze Resultaten: Geniet elke keer weer van een verbluffend, streeploos resultaat dankzij de effectieve wateropname.

  • Topkwaliteit: Onze droogdoek is gemaakt van hoogwaardige microvezels die jouw voertuiglak niet beschadigen.

  • Geschikt voor Alle Voertuigen: Of je nu een middelgrote auto, sedan, of motor hebt, onze droogdoek past perfect en hoef je niet tussendoor uit te wringen.

  • Geschikt voor Diverse Laksoorten: Of je nu een gewone autolak, een gecoate auto, of een wrap hebt, onze droogdoek is geschikt voor alle soorten lak zonder schade aan te richten.

Specificaties:

  • Afmetingen: 90 x 70 cm
  • GSM (Gram per vierkante meter): 700 g/m²

Droog je voertuig als een professional en laat het stralen met de XEOD Droogdoek. Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding en gebruik de kortingscode "XEOD15" bij het afrekenen. Wacht niet langer en geniet van een streeploze, glanzende auto of motor! Bestel de droogdoek nu op onze productpagina!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.