Menu
0
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzenden vanaf €75,-
Achteraf betalen? Geen probleem!
Montage service in Houten!
17Jul2023
Peugeot Autosleutel Bijmaken: Een Complete Gids

Peugeot Autosleutel Bijmaken: Een Complete Gids

Door: JeffReacties: 0

Bij Xenon Odijk begrijpen we hoe belangrijk het is om een betrouwbare autosleutel te hebben. Daarom zijn we er trots op dat we een uitgebreide service bieden voor het bijmaken van Peugeot autosleutels. Of je nu een reserve nodig hebt of je bent je sleutel kwijtgeraakt, we zijn hier om te helpen.

Welke Peugeot Autosleutels Maken We Bij?

We hebben de technologie en expertise om autosleutels bij te maken voor een breed scala aan Peugeot-modellen, waaronder de 107, 206, 307 en vele anderen. Onze geavanceerde systemen stellen ons in staat om een sleutel te creëren die perfect past bij jouw specifieke model.

Programmeerservice voor Peugeot Sleutels

Heb je een Peugeot sleutel die niet werkt of heb je een nieuwe sleutel die geprogrammeerd moet worden? Geen zorgen, onze programmeerservice is precies wat je nodig hebt. We kunnen je Peugeot sleutel programmeren terwijl je wacht, zodat je snel weer op weg kunt.

Peugeot Sleutel met Afstandsbediening Bijmaken

Wil je een Peugeot autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Met onze geavanceerde technologie kunnen we dit snel en efficiënt voor je doen. Als je momenteel alleen een sleutel met een transponder hebt, kunnen we je ook voorzien van een sleutel met afstandsbediening.

Wat Als Je Alle Sleutels Bent Kwijtgeraakt?

Als je alle sleutels van je Peugeot bent kwijtgeraakt, kunnen we nog steeds een nieuwe sleutel voor je programmeren. Het enige wat je hoeft te doen is met je legitimatie een mechanische sleutelcode aanvragen bij de Peugeot-dealer. Met deze code kunnen we een nieuwe sleutel voor je snijden en deze vervolgens programmeren.

Kosten van het Bijmaken van een Peugeot Sleutel

De kosten voor het bijmaken van een Peugeot sleutel variëren afhankelijk van het type sleutel dat je nodig hebt. Een standaard transpondersleutel kost €79, een sleutel met afstandsbediening kost vanaf €129 en een sleutel met keyless entry of keyless go kost vanaf €159.

Vervanging van de Sleutelbehuizing

Als de behuizing van je Peugeot-sleutel versleten is, kunnen we deze ook voor je vervangen. We hebben een ruime voorraad aan behuizingen, dus je hoeft niet te wachten op een vervanging.

Bij Xenon Odijk zijn we er om je te helpen met al je autosleutelbehoeften. Neem contact met ons op via ons contactformulier op de website of bel ons op 06-58787825 voor meer informatie of om een sleutel te laten bijmaken.

Reacties

Jeffrey Wallenburg
Geplaatst op 2023-08-13 09:37:25
Hi,

Die kost tussen de €12,- & €18,- als u even een foto kunt sturen van de behuizing dan kunnen we u adviseren.
Geraldine Mess
Geplaatst op 2023-08-12 07:21:42
Hoeveel kost een behuizing voor een sleutel Peugeot 308?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.