Menu
0
Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzenden vanaf €75,-
Achteraf betalen? Geen probleem!
Montage service in Houten!
03Oct2023
Alles wat je moet weten over het achteraf inbouwen van LED verlichting

Alles wat je moet weten over het achteraf inbouwen van LED verlichting

Door: JeffReacties: 0

LED verlichting heeft de autowereld de afgelopen jaren stormenderhand veroverd. Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om hun voertuigen te upgraden met LED verlichting vanwege de voordelen op het gebied van helderheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Als je overweegt om LED verlichting achteraf in te bouwen in je auto, is het echter belangrijk om de regels en voorschriften te begrijpen om ervoor te zorgen dat je legaal en veilig de weg op kunt. In deze blog bespreken we de belangrijkste regels voor het achteraf inbouwen van LED verlichting en laten we je kennismaken met de Perfect Fit LED lampen van XEOD, die voldoen aan de E-keur en daardoor geschikt zijn voor gebruik op de openbare weg.

Regel 1: E-keurmerk is essentieel

Het belangrijkste aspect bij het achteraf inbouwen van LED verlichting in je auto is ervoor te zorgen dat de gebruikte lampen voldoen aan de wettelijke voorschriften. In de Europese Unie moeten alle aftermarket verlichtingsproducten een E-keurmerk hebben om op de openbare weg te mogen worden gebruikt. Dit keurmerk geeft aan dat de lampen zijn getest en voldoen aan de Europese normen voor kwaliteit, veiligheid en prestaties.

Regel 2: Juiste kleur en helderheid

Een andere belangrijke regel is dat de kleur en helderheid van je LED verlichting binnen de wettelijke grenzen moeten vallen. Wit licht is toegestaan, maar overdreven fel licht of verblindende kleuren zoals blauw, rood of groen zijn over het algemeen niet toegestaan op de openbare weg. Te heldere lampen kunnen andere bestuurders verblinden en de verkeersveiligheid in gevaar brengen.

Regel 3: Correcte montage en afstelling

Het correct monteren en afstellen van je LED lampen is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste lampen. Verkeerd geplaatste lampen kunnen het zicht van andere weggebruikers belemmeren en leiden tot gevaarlijke situaties. Zorg ervoor dat je de lampen volgens de instructies monteert en ze op de juiste manier afstelt om verblinding te voorkomen.

Perfect Fit LED-lampen van XEOD: De veilige keuze

Als je op zoek bent naar LED-verlichting die aan alle wettelijke eisen voldoet en tegelijkertijd hoogwaardige prestaties levert, dan zijn de Perfect Fit LED-lampen van XEOD de juiste keuze voor jou. Deze lampen zijn voorzien van een E-keurmerk, wat betekent dat ze zijn getest en goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Dit geeft je gemoedsrust en verzekert je van de wettelijke naleving.

Bovendien biedt XEOD een breed assortiment Perfect Fit LED lampen die speciaal zijn ontworpen om perfect in jouw voertuig te passen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde aanpassingen of compatibiliteitsproblemen. Je kunt het volledige assortiment Perfect Fit LED lampen van XEOD bekijken op deze link.

Conclusie:

Het achteraf inbouwen van LED verlichting in je auto kan je voertuig een moderne uitstraling geven en de prestaties verbeteren. Het is echter essentieel om de regels en voorschriften in acht te nemen om te zorgen voor veiligheid op de weg en om boetes te voorkomen. Met de Perfect Fit LED lampen van XEOD, die voldoen aan de E-keur, kun je genieten van de voordelen van LED verlichting zonder je zorgen te hoeven maken over naleving van de wet. Kies voor kwaliteit, prestaties en veiligheid, kies voor XEOD.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.